16 Ocak 2010 Cumartesi

Salatalık


Bu akşam bir arkadaşımla buz gibi bir Istanbul gecesinde, orada-burada eğlenirken, laf "adamlar"a geldi.

"Kütür kütür adamları seviyorum ben, o yüzden hıyar gibi herifler var etrafımda" dedi.

Bahar, n'aber?



P.S: Pink Martini'den "Hey Eugene" çalıyordu, önemli bu.

4 yorum:

  1. ben mi dedimdi bunu:)!!...ii demisim:)o zaman;sarap iyiydi,pizza iyiydi bu durumda basit bi cikarsama ile iyi beslenen boga her türlü üretken olur diyebilir miyiz...bak bunu da dedim:)

    YanıtlaSil
  2. "her hiyarim diyene tuz ile kosmak" atasözünü hatirladim birden. kütür kütür adamlari sevmek mi yoksa her hiyara tuz olma cabasi mi bu insanlarla birlikte olmayi sagliyor bilemedim. bahar özelinde degil tüm hiyar ve tuzluklar genelinde konustugum da bilinsin lütfen.

    bu arada, benim tanistirdigim (ya da benim sayemde tanisan) iki kisinin bu kadar samimi olmalarini kismam, benden habersiz ve ayri eglenmeleri, bulusmalari, aktivite icine girmeleri bende cesitli psikolojik bozukluklari isaret ediyor sanirim. viyanadaki sigmund freud ambulatoriuma yaticam ama psikolojimi cozecek kadar almanca anlamaya ya da kendimi anlatmaya gucum yetmez. bu sebeple, bu tanismanin benim sayemde degil de, karma sayesinde vuku buldugunu kabul ederek, husu icerisinde is yerinde calismaya devam ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. o zaman, cumartesi günü tiyatroya gitmemizi ve pazar günü evde sushi yapma aktivitemizi duyarsan suratımıza tükürebilirsin.

    biz seni çok seviyoruz ayrıca. :)

    YanıtlaSil
  4. susiyse sorun yok. sevmedigimden yoklugumda bolca bulusup yiyin.

    YanıtlaSil